Equipment

Equipment

Futurola rolling tray black design

FU15021103
€ 6,50
Handig om in huis te hebben, de Futurola rolling tray. Verkrijgbaar in 3 verschillende designs. Welke is bij jou favoriet?
€ 6,50
Handig om in huis te hebben, de Futurola rolling tray. Verkrijgbaar in 3 verschillende designs. Welke is bij jou favoriet?
Equipment

Futurola lighters 20 pcs.

FUTUROLA
FU15011101
€ 20,00
Deze XL aansteker van Futurola wordt geleverd in verschillende varianten. Er zitten 20 XL aanstekers in een doosje.
Dispenser in blik neon yellow/ green
Laatste items in voorraad
€ 85,00
Deze complete neon gele groene dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen.De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox.De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes.Let op! Incl. vulling!
€ 85,00
Deze metallic rode zwarte single dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen.De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox.De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes.Let op! Incl. vulling!
€ 85,00
Deze paars groene single dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen.De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox.De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes.Let op! Incl. vulling!
€ 85,00
Deze roze paarse single dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen.De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox.De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes.Let op! Incl. vulling!
€ 85,00
Deze goud zwarte single dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen.De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox.De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes.Let op! Incl. vulling!
€ 85,00
Deze complete zwarte single dispenser is uniek in zijn soort en leverbaar in veel verschillende kleuren samenstellingen. De dispenser wordt geleverd in een leuke zwarte tinnenbox. De dispenser kan alleen gevuld worden met de Futurola multipack black maar dan heb je wel meteen 2.000 vloeitjes. Let op! Incl. vulling!
€ 245,00
De duo dispenser van Futurola is onmisbaar bij elke die hard Futurola gebruiker. Dit apparaat is goed voor 4.000 vloeitjes. Door het unieke systeem van de dispenser is het mogelijk om 1 vloeitje per keer te pakken. De dispenser is alleen te vullen met de multipack van Futurola. Dit kan met zowel de Dutch Brown als de normale vloei. Er gaan 2 pakjes van...
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.